Zpět na výpis článků25.11.2019Muži A

V předehrávaném utkání s M.Hradištěm jsme neztratili ani set

LOKO - M.Hradiště 3:0 (14,14,17)     3:0 (14,20,21)

      Dne 24. listopadu se konal poslední domácí zápas v tomto roce, lokomotiva v něm přivítala soupeře z nedalekého Mnichova Hradiště. Zápas se netradičně odehrál v hale českolipského gymnázia.

     Do prvního zápasu nastupujeme v sestavě: nahravač: Martin Beneš, univerzál: Tomáš Melich, smečaři: Jan Charousek, Jakub Rataj, blokaři: Filip Basl, Patrik Filingr a libero: Ondra Beneš

     Soupeře jsme chtěli jednoznačně porazit a tím potvrdit naší roli favorita. Dodržené pokyny od trenéra nepodcenit soupeře a podpora fanoušků nám vynesla hladké vítězství 3:0.

     Do druhého zápasu si Mnichovo Hradiště přivedlo posilu hrající i v dresu prvoligových Benátek. My nastupujeme v pozměněné sestavě nahravač: Martin Beneš, univerzál: Jakub Macháček, smečaři: Tonda Beránek, Jakub Rataj, blokaři: Jan Čechlovský, Jan Jedlink a na liberu: Ondra Beneš

     První set jsme lehce získali (25:14). V druhém setu jsme Hradiště pustili do hry, ale dobrým závěrem si vítězství udrželi (25:20). Třetí set byl opět s mírným polevením, naštěstí díky sérii plachet od Jana Jedlinka se dostáváme do náskoku a získáváme tak i 3. set (25:21)

autor článku : J.Rataj