Zpět na výpis článků18.09.2022Nezařazeno

KP U22 dívky 18.9.2022 Nový Bor

V neděli 18.9.2022 jsme zahájili novou soutěžní sezónu. Jako první do nové sezóny nastoupila naše děvčata.

První kvalifikační turnaj Krajského přeboru kadetek, dorostenek a juniorek se uskutečnil v hale F. Arnošta v Novém Boru , byl zároveň i prvním turnajem pro většinu našeho týmu.

Do Nového Boru jsme vyrazili bez velkých ambicí. Výsledkově jsme dopadli podle očekávání, kdy jsme všechna tři utkání prohráli 0:2. Přesto děvčata nezklamala.
V prvním zápase, v derby s Jiskrou Nový Bor, byla na děvčatech znát nezkušenost se soutěžními zápasy a první set jsme soupeři odevzdali 13:25. Do druhého setu jsme nastoupili mnohem soustředěněji a pro novoborská děvčata jsme byli mnohem rovnocennějšími soupeřkami a v setu jsme uhráli 19 bodů.
Ve druhém zápase na nás čekal „C“ tým Turnova. V tomto zápase téměř do puntíku opakoval scénář prvního zápasu, s jediným rozdílem, a to s tím, že v prvním setu jsme získali bodů 14.
Na závěr na nás čekala děvčata z „B“ týmu Bižuterie Jablonec nad Nisou. První set byl dnes jediný, kdy děvčata zklamala. Nedařilo se nám vůbec nic. Příjem bídný, zápal pro hru nulový a pokud jsme se dostali k nějaké volejbalové akci, míč skončil v síti nebo jsme zakončili přímo na připravenou protihráčku. Po právu jsme získali pouze 7 bodů. Ve druhém setu se děvčata trochu pochlapila a získala přijatelných 15 bodů. Hlavně však opět začala hrát volejbal s chutí a zápalem.

Sestava: Kačka Chaurová (B), Terka Fominová (N), Khongi Bayaraa (U), Bolo Solongo (S), Sofie Kizák (B), Ella Stupková (B), Áďa Baková (S), Terka Holentová (S), Monča Fominová (S) a Urin Batulga (L).

Fotky najdete na : http://dancap.zyxel.me/