Zpět na výpis článků28.09.2022Nezařazeno

KP U16 chlapci 25.9.2022 Mnichovo Hradiště

Po děvčatech zahájili v neděli 25.9.2022 soutěžní sezónu i starší žáci. Jejich první letošní turnaj se odehrál v mnichovohradišťské hale BIOS.

Během turnaje nás čekali čtyři soupeři, a to postupně Dukla Liberec, Jiskra Nový Bor, Slávia Liberec a na konec Sokol Mnichovo Hradiště.
Po loňské úspěšné sezóně náš tým čeká generační obměna a zapracování nových hráčů do sestavy. Navíc naši nejlepší hráči hostují v týmu Sokola Mn. Hradiště, s ambicí společně uspět v celorepublikových soutěžích. Naopak k nám hostují ze Sokola hráči, kteří by si kvůli našim klukům nezahráli.

S prvními dvěma soupeři kluci pod vedením Denise odehráli v celku vyrovnaná utkání s Duklou a Jiskrou, kdy vždy první sety prohráli, druhé vyhráli , aby nakonec prohráli v tie-breaku.
V zápase proti fyzicky vyspělému týmu Slávie jsme prohráli oba sety, přičemž opět ve druhém setu jsme byli Slávii více než důstojnými soupeři.
Poslední zápas se Sokolem Mn. Hradiště, byl, bohužel, spíše formalitou. Oba sety jsme prohráli propastným rozdílem, kdy jsme získali vždy pouze jednociferný počet bodů. Jen malou náplastí na týmovou psychiku může být, že z celkových 50 bodů soupeře cca.35 získali naši kmenoví hráči Vojta s Kryštofem a dalších 5 bodů nám nadělil Tadeáš.

Přestože jsme v turnaji získali pouze dva sety a v průběžné tabulce se zatím díváme všem soupeřům na záda, nedá se říci, že by kluci vysloveně zklamali. Albert s Michalem odehráli svůj první turnaj a jejich výkon plně naplnil naše očekávání. Albert se stane velmi platným hráčem, jen co se zbaví zbytečné nervozity a udrží pozornost po celou dobu hry. Kdo naopak naše naděje trošku zklamal byli „naši starší“. I pro ně byl tento turnaj novou situací, kdy v loňské sezóně spíše doplňovali tým, tak letos by měla naše hra stát hlavně na Denisovi s Marcem a Bořkem.

Sestava: Kula Denis (N), Franeta Marco (S), Novák Bořek (U), Schauer Michal (S), Sungardorj Tselmuun (L)

 

VK Dukla Liberec

Lokomotiva Česká Lípa

2:1 (22,-23,9)

Lokomotiva Česká Lípa

Jiskra Nový Bor

1:2 (20,-20,-11)

Lokomotiva Česká Lípa

SLAVIA Liberec

0:2 (-14,-19)

Sokol Mnichovo Hradiště

Lokomotiva Česká Lípa

2:0 (7,8)

 

Fotky najdete na : http://dancap.zyxel.me/