Zpět na výpis článků22.12.2021Nezařazeno

Příjemné prožití Vánoc a úspěšný vstup do roku 2022

Za pár dní přijde Ježíšek a pak za malou chvíli skončí i rok 2021. Co nám přinesl? Co nám vzal?

Stále většinu roku platila více či méně, ale spíše více, zmatená opatření Vlády ČR, předstírající boj proti čínské chřipce.

Uzavřené školy, uzavřená sportoviště znamenala, i pro nás prudký pokles počtu sportujících dětí. O to větší radost nám, trenérům, dělají ti, kteří vydrželi. Do prázdnin byly zrušeny v podstatě všechny soutěže. Rotační výuka neumožnila udělat plnohodnotný nábor nových dětí, a tím i rozjetí nového běhu „přípravky“. Po prázdninách se sice ve upraveném režimu soutěže rozeběhly, ale aby nebylo málo špatných zpráv , tak se dlouholetí mládežničtí trenéři, Jaroslavové Javůrek a Linhart a s nimi trenér dospělých Konstantin Chocholouš rozhodli ukončit své  dlouholeté a veleúspěšné trenérské kariéry.

Výsledkově dopadl téměř uplynulý rok poměrně příznivě. V našich dvou nejsledovanějších kategoriích se nám vyřčené i nevyřčené cíle podařilo naplnit.

Družstvu mužů jediný set scházel k postupu do bojů o 1.-8. místo 1. ligy. Ve skupině o 9.-15. místo po čtyřech odehraných kolech drží slušné 4. místo.

Tým straších žáků bezpečně vládne Krajskému přeboru, když v dosavadních čtyřech turnajích vyhrál všechna odehraná utkání bez ztráty setu. V západní větvi Českého poháru jsme obsadili 12. místo a díky tomu jsme postoupili do druhé „osmičky“ spojeného pořadí.

Kromě sportovních výsledků nás také těší , zatím úspěšný, pokus o obnovení dívčího volejbalu v našem klubu.

Do příštího roku bychom sobě i Vám rádi popřáli mnoho úspěchů jak ve sportovním, tak i v osobním a pracovním životě.

Klid a pohodu bychom obzvláště popřáli výše zmíněným trenérům.

Všem samozřejmě přejeme pevné zdraví fyzické a psychické .

Snad nám v příštím roce dá i ta zatracená čínské chřipka pokoj