Zpět na výpis článků14.10.2024Nezařazeno

Soutěžní ročník v plném proudu

Po víkendu 12. až 13. října můžeme říci, že se již všechna naše družstva zapojila do soutěží.

První sezónu otevřela nejstarší děvčata (U20Z) svým Krajským přeborem, v němž se po dvoukolové kvalifikaci zařadila do III. výkonností skupiny a tu i tento víkend v domácím prostředí do velmi chvalitebném výkonu udržela i pro další kolo.

V pořadí druhé do soutěžního kolotoče naskočila děvčata prostřední (U16Z). I ta začala kvalifikací Krajského přeboru a dále pokračovala kvalifikací Českého poháru. V obou kvalifikacích jsme se, bohužel, propracovali do nejnižších výkonnostních skupin, ale alespoň v KP během následujících kol očekáváme výsledkový posun.

Z chlapců první do svých Krajských přeborů zasáhli kluci prostřední (U16M). Ti po dvou odehraných kolech drží pěkné 2. místo.

Kluci starší (U22M) svou kvalifikační skupinu ovládli a tím se zařadili do I. výkonnostní skupiny.

Naopak kluci nejmladší (U14M) ve své kvalifikační skupině obsadili až poslední místo, a tudíž další část sezóny mohou tabulkou pouze stoupat.

Jako předposlední vstoupili do sezóny naši kluci nejstarší (M). Ti v prvních 4 zápasech ztratili pouze 3 sety a se ztrátou jednoho bodu okupují 2. příčku průběžné tabulky II. ligy.

Poslední do soutěží vstoupila nejmladší děvčata (U14Z). Ve své kvalifikační skupině dva zápasy vyhrála a jeden prohrála, ale ještě nebyly zveřejněny celkové výsledky, takže pouze očekáváme, že budou ve II. výkonnostní skupině.

Fotky z některých zápasů najdete na http://dancap.zyxel.me