Zpět na výpis článků26.12.2020Nezařazeno

Hodnocení roku 2020 a přání do nového roku

Uplynulý rok 2020, zhodnotil trenér mladších a starších žáků

Vážení volejbaloví přátelé,

dovolte mi, abych krátce zhodnotil uplynulý rok.

Z čistě výsledkového pohledu byl vlastně velmi úspěšný. Vždyť „A“ družstvo mužů postoupilo do 1.ligy, což je 2. nejvyšší soutěž v olympijském sportu.  A je to nejvyšší takováto soutěž, která se na našem okrese hraje.

A z dalších?

Dohrál se pouze krajský přebor mladších žáků, který kluci suverénně ovládli, když za celý seriál ztratili pouze jeden jediný set. A titíž kluci na mistrovství republiky obsadili nádherné 6. místo.

Tímto klady právě uplynulého roku patrně končí.

Bohužel život nejsou jen sportovní výsledky, ale hlavně setkávání se s přáteli, kolegy, spoluhráči i protihráči jak na hřišti, tak i mimo něj.
Na jaře nás zavřela čínská chřipka. Ta nás na prázdniny sice sportovat pustila, ale po jich nás postupně „semafor“, po té „PES“ a nakonec „kočkoPES“ opět nemilosrdně zavřeli doma bez možnosti trénovat, soutěžit a nakonec i prostě setkávat se.

Co však bylo na tomto roce asi nejsmutnější, bylo, že nás, ale hlavně svou rodinu, v květnu opustil dlouholetý obětavý trenér a organizátor, Pepa Vlasák. Věnujme mu, prosím, alespoň tichou vzpomínku.

Do dalšího roku Vám i nám všem přeji, aby byl výsledkově stejně úspěšný, ale i kdyby nebyl, tak ať co nejdříve ta zatracená čínská chřipka odtáhne, abychom se mohli konečně opět normálně setkávat a sportovat a abychom ze všech svých činností mohli mít obyčejnou lidskou radost.

Daniel Čáp - trenér starších a mladších žáků