Zpět na výpis článků09.03.2019Muži A

Prosek - Česká Lípa

Po volném víkendu jsme opět vyrazili dobývat soupeřova hřiště. Dnes jsme si políčili na tým Proseku, který opanuje spodní příčky tabulky. Tentokrát jsme ale zastihli soupeře v dobré sestavě, posílené o bývalé extraligové a prvoligové hráče, a tak se očekávalo kvalitní a vyrovnané dvojutkání.

PROSEK - LOKO 1:3 (-18,-20,28,-18) a 2:3 (20,-19,20,22,-13)


     Do prvního utkání nastupujeme v sestavě Beny na náhře, Jery s Tondou na bombě, Čechla s Jedlem na bloku a na účku Melda. Na liberu byl bez dovolenkujícího Žíry po oba zápasy Beny st. Jednoduše řečeno, po celý první zápas jsme si mohli držet pohodlný náskok a užívat si tak kombinační volejbal, ale vlastní nepřesností a zřejmě nedostatečnou motivací (což mě hodně mrzí) jsme si došli pro nepřesvědčivé vítězství 3:1.
     Do druhého zápasu děláme několik změn, nastupuje Kuba s Bájou na smeč a na blok místo Jedleho Fíla. Zápas po otočení nepříznivě se vyvíjejícího tie-breaku, kdy jsme prohrávali už 1:5, vítězíme 3:2. Opět jsme nepředvedli soustředěný výkon. Musíme se naučit „slabšího“ soupeře porazit výraznějším rozdílem a sport si více užít. Chvílema to vypadalo, že nás to vůbec nebaví a já vím, že tak to určitě není. Bohužel jsme si s takovýmto zápasem neuměli poradit.

     Příští víkend 16.3. společně s juniory odehrajeme poslední domácí zápasy sezóny a doufáme, že se rozloučíme s domácím prostředí čtyřmi výhrami. Srdečně Vás všechny zveme.

autor : Jan Javůrek - trenér