Zpět na výpis článků29.02.2020Muži A

II.liga - VK Hronov 29.2.2020

LOKO - Hronov 3:0 (23,18,17) a 3:1 (20,-20,22,22)

     V sobotu 29.2. do České Lípy přijelo družstvo Hronova, jenž se nacházelo na třetím místě tabulky a tudíž se očekávalo, že zápasy budou při nejmenším velice vyrovnané. Naše předpoklady se začaly potvrzovat hned od začátku prvního setu, kdy jsme sice odskočili do malého trháku, ale mužstvo Hronova si manko dotáhlo a donutilo nás i ke střídání na postu nahrávače. Po oddychovém čase a zvýšené agresivitě domácích na servisu se podařilo po vyrovnané koncovce vyhrát první set. Druhý a třetí set již zvládáme s větším klidem. Vyhráváme 3:0.

     Do druhého zápasu nastupujeme v pozměněné sestavě, ale na výkonu to není znát a vyhráváme první set. Ten druhý si ovšem můžete tipnout jak asi dopadl ? Samozřejmě přišel náš klasický „Českolipský druhosetový dýchánek  a tudíž si sobotní odpoledne malinko komplikujeme. Ve třetím a čtvrtém setu se po velice rázné trenérské domluvě vracíme do námi již dobře známých zajetých kolejí. Díky kvalitnímu servisu a následující precizní obraně jsme dovedli utkání do vítězného konce.     

     Opět se budu opakovat, ale děkujeme za výbornou atmosféru, kterou jste nám vytvořili a těšíme se na vás za 14 dní 14.3. při posledním domácím představení, kdy k nám zavítá Žďár nad Sázavou.       

Sestava: Basl, Beneš M., Beneš O., Beránek, Filinger, German, Charousek, Javůrek, Jedlink, Macháček, Melich, Rataj,  Žirovnický.

Autor: Petr Žirovnický