Zpět na výpis článků12.01.2020Muži A

II.liga - 11.1.2020 - Dvůr Králové n/Labem

Po pomalejším rozjedu, dvě jasné výhry

LOKO - Dvůr Králové 3:1 (-22,15,16,18) a (13,16,18)

     Po delší vánoční pauze jsme se s chutí pustili do druhé poloviny soutěže, kterou z větší části odehrajeme na domácí palubovce. A tím prvním domácím zápasem byl právě duel s Dvorem.

     Dvůr se po první části nacházel uprostřed tabulky, ale po zkušenosti se zápasem ve Dvoře jsme věděli, že nás nečeká vůbec lehký zápas, a že budeme muset do utkání vstoupit plně koncentrováni. Toto se nám bohužel úplně nepovedlo a po školáckých chybách, kdy se k tomu přidala i řada nepřesností, prohráváme první set. Udělali jsme pár změn v sestavě, důrazně pohovořili k předvedenému výkonu a od té doby dovolujeme soupeři ve třech setech pouze 15,16 a 18 bodů.

     Do druhého zápasu vstupujeme po delší předzápasové poradě, kde jsme si vysvětlili, že nehodláme předvést výkon z prvního setu prvního zápasu. To se nám daří a v tréninkovém rytmu porážíme soupeře jasně 3:0 (13,16,18). Bohužel soupeř utkání brzy vzdal a pro nás tak bylo velice těžké udržet koncentrovaný výkon. A proto bych chtěl hráčům za předvedený výkon v druhém zápase poděkovat, protože to zvládli dobře.

V příštím kole odfrčí lokomotiva do Chocně a týden na to se na Vás budeme opět těši domácí hale Lokotky, která přivítá 25.1. Havlíčkův Brod.

 

autor článku : Jan Javůrek - trenér