Zpět na výpis článků23.02.2020Muži A

2.liga - LOKO- Česká Třebová

LOKO - Česká Třebová  3:1 ( 14,-23,19,17) a 3:1 (-22,14,22,23)

     Výjimečně v neděli 23.2.2020 se odehrály dva stěžejní zápasy druhé poloviny soutěže. Na naši palubovku zavítali kluci z České Třebové, kteří se nacházejí na druhém místě tabulky. Pokud by u nás naplno bodovali, ještě by nám to nadělalo plno vrásek a konec soutěže by byl ještě hodně zajímavý. Na druhou stranu jsme ale také věděli, že pokud vyhrajeme za plný počet mi, nikdo nás již z prvního místa nesesadí. Bohužel již před víkendem bylo jasné, že se budeme muset obejít bez třech borců a tudíž nebude taková možnost variovat se sestavou jako obvykle.

     Již na začátku prvního zápasu a vlastně i v průběhu celého dne se ukázalo, jak je důležité dostat volejbalové mládí na protější straně pod tlak. Pokud kluci z Třebové neměli přihráno a na to se jim nabalila jedna nevynucená chyba, jejich sebevědomí bylo v troskách a my jsme neměli problém dotáhnout sety do vítězného konce. V každém zápase však, jak je u nás zvykem, jsme si vzali jednosetový oddych a proto konečné výsledky obou zápasů jsou 3:1.

     Celkově si myslím, že se volejbal musel líbit a důkazem toho byla výborná atmosféra ve skvěle zaplněné hale a fanoušci, které již snad nelze více chválit ????. Těšíme se na vás již tuto sobotu, kdy k nám zavítá další zajímavý soupeř a to na třetím místě se nacházející Hronov.       

Sestava: Beneš M., Beneš O., Filinger, German, Charousek, Javůrek, Jedlink, Macháček, Melich, Rataj,  Žirovnický.

Autor: Petr Žirovnický