Zpět na výpis článků10.11.2018Junioři

Zápasy v Benátkách nad Jizerou.

Očekávaná porážka v obou kolech se dostavila. Vysokou porážku podpořila i neúčast Adama Ritschela, jelikož jsme dalšího blokaře Ondru Hulínského nemohli použít na smeči, kde by byl platným hráčem již tak oslabené sestavy.

Benátky n/J. - LOKO 3:0 (11,14,21) a 3:0 (17,22,15)

V dopoledním utkání vyzněly první dva sety zcela jasně  ve prospěch  domácího družstva se třemi extraligovými hráči. Třetí set byl vyrovnaný a to jen proto, že domácí trenér prostřídal sestavu. V odpoledním zápase jsme soupeře v jednom setu dobrým podáním překvapili a dlouho jsme vedli o 5 bodů. Koncovku kluci vůbec nezvládli a jak se říká podělali to.

Sestava:  Ponocný Milan, Hulinský Ondřej, Hula Daniel, Ryšavý Vojtěch, Matoušek Dominik, Eisenberger  Michal,  Kysela Tadeáš (libero), střídal :  Brázda Jan (nahrávač)

Trenér:  Linhart Jaroslav

Bohužel Borský Petr musel podstoupit plastiku křížného vazu pod kolenem a Hluchý Krištof přestal chodit údajně ze zdravotních důvodů a tak se nám kádr hráčů velice zúžil.  Jsme velice rádi za každou výpomoc kluků co hrají za „A“ tým mužů.

Benátky nad Jizerou se tímto dvojnásobným vítězstvím dostali do čela naší skupiny. Je však pravdou ta skutečnost, že utkání pronásledovatelů z Kolína a Ústí nad  Labem bylo odloženo a hraje se až v novém roce.

K příštímu utkání zajíždíme dne 24.11.do Ústí nad Labem a doufejme, že v plné sestavě, jelikož „A“ tým má ten den volno.