Zpět na výpis článků09.12.2018Junioři

Týden po mužích u nás hráli junioři z Proseka

LOKO -SK Prosek B 3:0 (20,16,11) a 3:0 (18,22,23)

     Do zápasu jsme nastoupili bez Martina Beneše a blokaře Ondřeje Hulínského , který onemocněl. Též chyběl zraněný Dominik Matoušek. Obětavě přijel z Mnichova Hradiště náš libero Tadeáš Kysela, který měl ve čtvrtek horečku 38,5. Vypadalo to, že nás bude šest nebo sedm. Trenér A týmu Jan Javůrek nám uvolnil Jakuba Rataje a to velice příznivě ovlivnilo náladu a herní projev družstva. Možná, že toho později litoval, když se mu v Jirkově zranil smečař Germán. Dopolední zápas jsme s přehledem vyhráli, i když na první čtyři celky tabulky by to nestačilo. Soupeř byl mimo jiné oslaben o tři hráče základní sestavy a přijel jen v  osmi hráčích. Zápas proběhl v poklidu i za přispění bezchybného rozhodčího.

     Odpolední zápas jsme pod vlivem jasného dopoledního vítězství mírně podcenili. Soupeř se nezlepšil, ale naši hráči nadělali spousty chyb. Ještěže v koncovkách druhého a třetího setu dokázal soupeř pokazit tři podání za sebou. Z našich blokařů se občas při obraně stával blokař pozorovatel. Zejména u Adama Ritschela je to o kondici.

Pokud mám někoho pochválit nad rámec výkonu družstva tak Jakuba Rataje, Tadeáše Kyselu a Milana Ponocného.

Stále máme stejný počet bodů jako první Benátky nad Jizerou.

Sestava: Rataj J., Ponocný M., Hůla D., Ritschel A., Ryšavý V., Kysela ,T., Eisenberger M., střídali : Brázda J., Adam P.,

Trenéři : Linhart Jaroslav, Vlasák Josef

 

Autor článku : Josef Vlasák