Zpět na výpis článků03.12.2021Junioři

SK3D Doksy vs. Loko ČL 3:1

.12.2021 jsme odehráli první zápas Okresního přeboru dospělých. Naším prvním soupeřem bylo v tělocvičně ZŠ Partyzánská družstvo SK3D Doksy.

Náš tým se zúčastnil ve složení: Vojtěch Veselý – nahrávka a smeč, Marco Franeta – smeč, Filip Sabáček – smeč, Kryštof Škorpil - blok, Jakub Veselý – blok, Jakub Flíček – blok a smeč, Bořek Novák – účko, František Tarnai – účko a nahravač.

Mezi sety se hráči střídali na různých pozicích. Největší problém bylo podání a také příjem, většina podání letěla buď do autu nebo do sítě.

První set jsma bohužel prohráli, jelikož ještě nebyli pořádně rozehraný, jenže to nebylo jediný problém, také tam bylo málo komunikace a málo radosti.

Druhý set bylo to stejné, málo komunikace, málo radosti, ale aspoň ta hra vypadala lépe, jelikož už tam bylo vidět větší nadšení do hry, bohužel stejně opět prohráli.

Třetí set šlo vidět, že už se dostali do té hry a také to tak bylo. Bylo vidět, že už z toho mají kluci větší radost a díky tomu tento set i vyhráli .

Čtvrtý set to byla opět hrůza, zase jsme byli bez radosti a tím pádem nám tam spadlo mnoho zbytečných míčů, opět se nám nedařilo na podání a příjmu, a tak jsme tento set opět prohráli.

Celý zápas musím hodnotit jako napříliš podařený, neměli jsme žádnou radost ze hry a nebyla tam ani skoro žádná komunikace. Do dalšího bychom měli zlepšit podání, příjem, komunikaci a hlavně mít radost ze zápasu.