Zpět na výpis článků08.01.2022Junioři

Okresní přebor 7.1.2022

Dne 7.1.2022 jsme v domácím prostředí odehráli další zápas Okresního přeboru mužů.

Tentokrát na naši sestavu kombinovanou z mladších žáků, starších žáků, kadetů a juniorů čekal tým SK3D Doksy.
Naše základní sestava: Matěj Rak, Dominik Matoušek, František Tarnai, Jakub Veselý, Vojtěch Veselý, Jakub Flíček, Matyáš Komárek a Daniel Wolf.
První set hráli starší kluci a SK3D přehráli krásným výsledkem 25:20. Ve druhém setu si hru proti výrazně staršímu a zkušenějšímu soupeři vyzkoušeli i mladší (Filip, Marco, Denis, Tadeáš, Michal, Bořek) a svého úkolu se zhostili též velmi dobře a soupeře i tato sestava „mladých pušek“ přehrála 25:21. Do třetího setu nastoupila opět základní sestava, soustředěným výkonem nedovolila soupeři zápas zdramatizovat a i tento set vyhrála, tentokrát nejvýraznějším rozdílem, 25:18.
Celý zápas jsme tedy ovládli 3:0 (20,21,18). Kromě samotného našeho prvního vítězství v této soutěži dospělých jsou cenné i nasbírané zkušenosti s hrou proti zkušenějšímu a fyzicky lépe disponovanému soupeři. Doufáme, že se nám tyto zkušenosti podaří převést do předváděných výkonů i v dalších zápasech, jak Okresního přeboru dospělých, tak i v naší hlavní soutěži, v Krajském přeboru kadetů a juniorů.
Dominik