Zpět na výpis článků25.10.2021Mladší žáci

Krajský přebor 4 mladších žáků

Předposlední říjnovou neděli vyrazili mladší žáci společně s trenérem Beránkem do Liberce na Slavii.

Chladné podzimní počasí poslalo půlku hráčů na marodku a proto jsme odjeli v sestavě tvořené Járou Kurtincem, Michalem Schauerem, Petrem Zvánovcem a Tselmuunem "Ninjou" Sungardorjem.

Původně pětičlenná skupina byla ochuzena o účast Dukly Liberec a tak nás čekali celkem 3 zápasy.

První utkání proti Novému Boru kluci zvládli velice dobře. Díky dobrému podání a menšímu množství chyb v mezihře zápas vyhráli 2:0.
Stejný scénář se bohužel v dalších utkáních neopakoval. Proti "béčku" Mnichova Hradiště nás nejvíce trápil příjem a následná nahrávka. Výsledek 1:1 na sety sice nevypadá nijak hrozivě, ale po součtu bodů jsme o jeden jediný míč prohráli a to kluky mrzelo.
Jako přes kopírák vypadal zápas s "áčkem" liberecké Slavie. Naproti přes síť byli borci ve věku starších žáků, kteří byli o 2 hlavy vyšší než Michal (a o 3 hlavy než Ninja). Naši kluci bohužel utkání vzdali předem a podle toho taky vypadal průběh prvního setu. Druhý set se trenérovi povedlo svěřence ještě vyburcovat a sadu se povedlo vyhrát (1:1 na sety). Opět na součet bodů sice prohráváme.

Přestože jsme vyhráli pouze jedno utkání a zbylá dvě jsem při remíze na sety na body prohráli, zaslouží si kluci, snad až na první set se Slávií, pochvalu za úsilí a snahu se kterou se vrhali do hry. 

Dalších několik fotek najdete na http://dancap.zyxel.me.