Zpět na výpis článků09.04.2024Juniorky

Krajský přebor 2023/2024 U22 dívky

V neděli 7.4.2024 odehrála naše děvčata v Jablonci nad Nisou závěrečný turnaj Krajského přeboru.

V turnaji jsme odehráli 3 utkání. Nejprve jsme přes solidní výkon výrazně podlehli děvčatům z frýdlantské Vrtule. V poměrně solidních výkonech děvčata pokračovala i v dalších zápasech. Nejprve po dvou vyrovnaných setech porazila „béčko“ jablonecké Bižuterie v jednoznačném tiebreaku. V posledním zápase jsme nastoupili proti Schroedingerovu institutu. I v tomto zápase si děvčata udržela herní pohodu a soupeřky, které se v celkovém hodnocení umístily o dvě příčky před námi, jsme porazili jednoznačně 2:0.

V celkovém pořadí krajského přeboru jsme ve třinácti členném poli obsadili 8. místo. Ačkoli toto umístění zhruba odpovídá ambicím, se kterými jsme do soutěže vstupovali, asi nelze hovořit úplně o úspěchu. Do sezóny jsme vstupovali se sedmi děvčaty, ale během soutěže se z pracovních, studijních i osobních důvodů počet snížil na 5, takže tým postupně doplňovala děvčata z kategorie U16.

Herně se týmu nejvíce vydařil turnaj ve Frýdlantu a právě závěrečný turnaj v Jablonci, naopak nejméně se nám, možná paradoxně, vydařil turnaj domácí.

Na konec bych chtěl poděkovat těm rodičům a přítelům, kteří nám pomáhali s dopravou na jednotlivé turnaje.

V týmu se během sezóny vystřídala tato děvčata: Kačka, Terka F., Terka H., Sofie, Bolor, Urin, Khongi, Ella, Amy, Zula, Vanesa, Khuslen, Mariam, Monika, Burte.  


Protože nám některá děvčata zestárla, tak jim přejme v příštích letech mnoho studijních a pracovních úspěchů a mnoho spokojenosti v osobním životě a samozřejmě, aby na kráskou hru jménem volejbal  nezanevřela a i ráda vzpomínala na čas strávený v Lokomotivě.

Fotky najdete na : http://dancap.zyxel.me/