Zpět na výpis článků19.01.2019Junioři

Kolín - Česká Lípa

Liga juniorů pokračovala dalšími koly . Naši chlapci odjeli do Kolína bez hráčů A týmu a bylo to znát. Kolín nasadil do obou zápasů tři reprezentanty juniorské kategorie a oba zápasy vyhrál.

TJ  KOLÍN - LOKO 3:0 (12,17,22)  a 3:0 (17,32,15 )

 

     V Kolíně nás přivítali v krásném prostředí. Vždyť zde má soustředění juniorská reprezentace. Soupeř nastoupil se třemi reprezentanty, kteří se před pár dny  podíleli na postupu na mistrovství Evropy. První zápas nás přehrávali až na třetí set, kde jsme je potrápili. Já to vidím tak,  že chlapci z Kolína polevili a přizpůsobili se naší hře.

     Druhý zápas jsme odvedli slušný výkon zejména ve druhém setu , kde jsme měli dva setboly. Náš universál Michal Eisenberger vždy podával svým neúčinným podáním doprostřed sítě a tak umožnil soupeři nakonec set vyhrát. Poslední set jsme pod vlivem prohry druhého setu již soupeři odevzdali.

   Kolín patří k favoritům naší skupiny společně s Benátkami nad Jizerou. Pokud bychom chtěli v Kolíně něco dokázat museli by  s námi přijet a hrát Beneš Martin, Rataj Jakub, blokaři Ritschel Adam a Hulínský Ondřej z Mnichova Hradiště, kteří v Kolíně chyběli. Nám trenérům se líbil výkon smečařů Milana Ponocného a Petra Adama.

Sestava :  Ponocný, Adam, Hůla,  Efler , Eisenberger, Matoušek, Ryšavý, Brázda, Kysela,

Trenéři :  Linhart Jaroslav a Vlasák Josef

autor článku : Vlasák Josef