Zpět na výpis článků08.12.2021Junioři

Jiskra NB vs.Loko CL 3:0

Dne 7.12 jsme se vydali místo tréninku do Nového Boru ve složení Vojta Veselý (S,N), Jakub Flíček (S), Marco Franta (U,S), Bořek Novák (U), Matěj Rak (B), Kryštof Škorpil (B), Filip Sychrovský (L) a na tento zápas hostující trenér dospělých Jan Javůrek (S,N) na náš druhý zápas Okresního přeboru.

Na začátku zápasu byla trochu vidět nesehranost hráčů, která se po chvilce zlepšila, ale bohužel nás potkal nepříjemný útlum na příjmu, který nám způsobil pěknou neplechu a i prohru v první setu 13:25. I přes první nepovedený set jsme nevěšeli hlavu na kolík a ztížili servis, ale zase pak přišel útlum na příjmu tentokrát jsme ovšem prohráli set 18:25. Po tomto setu jsme provedli menší změnu v postavení a to tak, že Vojta Veselý šel na náhru, Jan Javůrek na účko a Marco Franeta na smeč. Tyto změny zřejmě pomohly, když ještě v koncovka setu pro nás vypadala nadějně 24:20. Ale soupeř přirvrdil na  servisu a po pár zkažených příjmech to vypadalo 25:25. poté si Jan Javůrek na účku řekl o doskok, do kterého dal veškerou sílu a skončil na zemi ve hřišti a vyhrávali jsme 26:25. Vojtěch Veselý šel na servis, který měl do teď účinný. Ale stres se ukázal a Vojtovi se bohužel servis nepovedl. Poté jsme dostali eso o po nepovedené smeči prohráli tento set 26:28.
Přestože jsme zápas celkově prohráli 3:0, oproti minulému zápasu se zlepšil náš herní projev a do lalších zápasů můžeme hledět, byť s velmi opatrným, optimismem.

Fotky najdete na : http://dancap.zyxel.me/