Zpět na výpis článků04.12.2019Starší žáci

Český pohár st. žáků 2019-2020 3. kolo - VÝSLEDKY

 

ČESKÝ POHÁR starších žáků 2019-2020 - 3. KOLO

 

Český pohár starších žáků-tato nejkvalitnější soutěž v kategorii, pokračoval 3. kolem.

     Po tomto kole bude pokračovat pouze 14 nejlepších týmů z Čech a 10 týmů z Moravy. Ostatní týmy budou hrát pouze útěchu. Česká skupina o 17.-24. místo hrála v Č. Lípě na ZŠ Špičák. Náš tým je složen převážně z mladších žáků. Šestkový volejbal začínají hrát teprve tuto sezónu (po 2 letech tréninku). V kategorii mladších žáků zatím vyhrává nad všemi soupeři v Krajském přeboru. V kategorii starších žáků nastupuje proti starším a fyzicky vyspělejším soupeřům. V Českém Poháru je tedy na zkušenou bez ambicí na postup do finálové části. Vzhledem k faktu, že tým usilovně trénuje (14 žáků) je pravděpodobné, že v příštích letech bude opět patřit mezi elitu, na což jsme v posledních 20 letech byli zvyklí a pokládali to za samozřejmost. Tým Loko Č. Lípa bude hrát útěchu společně s týmy Slávie Liberec, Kladna, Plzně a B-týmem Lvů Praha. Příští lednový turnaj odehrají pravděpodobně v Praze.

 

 

VÝSLEDKY (3. skupina)

 

Loko Č. Lípa-            Lvi Praha-B                           0 –2                

                                   VK Č. Budějovice-B             2 – 0

                                   Prosek Praha-B                     2 – 1                          

                                   Sokolov                                  2 – 0

                                   Slávia Liberec                       0 – 2

                                   Plzeň                                      0 – 2

                                   Č. Krumlov                            0 - 2

 

SESTAVY

Jakub Veselý, Vojtěch Veselý, Jakub Flíček, Nam Phan-Michal, František Tarnai, Josef Chour, Tomáš Hrnčíř, Marco Franeta, Matyáš Komárek, Denis Kula, Petr Ďurech, Filip Sabáček

                        Trenér: Jaroslav Javůrek, Daniel Čáp

 

HODNOCENÍ

     Družstvo odehrálo turnaj dle svých možností. Na své fyzicky zdatnější a starší hráče soupeře jsme nestačili v obraně (bez bloku se prostě bránit nedá). Nedařilo se ani na příjmu a tím trpěl následný útok. Nejlepším hráčem byl opět jediný starší žák Josef Chour na postu smečaře. Pochvalu za snaživý výkon zaslouží celý tým. Poděkování také patří divákům z řad rodičů a kamarádů za soustavné povzbuzování. Super.

 

Další kolo ČP 2019-2020 se hraje ve dnech 18.1. –19.1.2020. Naše družstvo bude hrát útěchu na palubovce rezervy Lvů Praha.

 

Zpracoval: Mgr. Jaroslav Javůrek- trenér